Telefon| 06-30-968-4243 | 06-52-580-071 | E-mail|dentlinebt@gmail.com

NYERTES PÁLYÁZATAINK

SZÉCHENYI 2020


PROJEKT


Kedvezményezett neve: DENT-LINE FOGÁSZATI SZOLGÁLTATÓ BT
Projekt címe: DENT-LINE BT fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 5.373.783
Támogatás mértéke (%-ban): 50%
Projekt tartalmának bemutatása:

A Dent-Line Bt. Balmazújváros legmeghatározóbb fogorvosi járóbeteg ellátást végző vállalkozása, amely egy járóbeteg rendelővel, egy magánrendelővel és egy iskolafogászati rendelővel rendelkezik a településen. Jelenleg 5 fő alkalmazottal foglalkozik. A településen és a környéken élő páciensek szakszerű ellátása érdekében folyamatos fejlesztéseket végzett az elmúlt évek során, azonban mint minden tevékenységben itt is fontos a legmodernebb technológiák alkalmazása, amellyel versenyképes tud maradni és minden igényt kielégítő szolgáltatást tud nyújtani. A beruházás révén a vállalkozás pici pozíciója erősödik és a munkahelyek megtartása biztosítottá válik.

A beruházás egy db csúcstechnológiát képviselő fogorvosi kezelő egység beszerzésére irányul, amely által vállalkozás tevékenységének fejlesztése kapacitásának bővítése valósul meg. A vállalkozás járóbeteg ellátó rendelőjében található fogorvosi kezelő egység modernebbre történő cseréje valósul meg bruttó 11.899.976.- Ft értékben. A jelenleg használt eszköz 10 éves, elavult, nem a modern technológiának megfelelő, az új Diplomat DA 380 LIFT kezelő egység érintőképernyős tasztatúra, pneumatikus fék az orvosi karon, mechanikus/elektronikus vízszabályozás, motoros-kihajtható kerámia köpőtál, UNO vezeték nélküli multifunkciós pedál, EXH, Xenos OP lámpa, monitor előkészítés, boyler, fólia-tasztatúra, puszter tartozékokkal/funkciókkal rendelkezik.

A fejleszteni kívánt szolgáltatás a fogászati járóbeteg ellátás fejlesztésére irányul, csúcstechnológiát képviselő fogászati kezelő egység megvásárlásával. A beruházás egy olyan modern technológiát képviselő eszközzel valósul meg az ellátás, amely mind a betegek mind az ellátást végző orvosok számára kényelmesebb, kezelhetőbb. Ez által a betegellátás minősége nő, nő a betegelégedettség, az ellátás.

Projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2017. 09. 12.
Projekt azonosító száma: GINOP – 12. 2 – 16 – 2017 – 01 031

SZÉCHENYI 2020


PROJEKT


Kedvezményezett neve: DENT-LINE FOGÁSZATI SZOLGÁLTATÓ BT
Projekt címe: „Dent-Line Bt. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén”.

Szerződött támogatás összege: 5.360.975.- Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 50%
Projekt tartalmának bemutatása:

A támogatás segítségével megvalósult egy DIPLOMAT DC 170 felső tömlős, exhaustoros kezelőegység DE20 kezelőszék opciókkal, KAVO Scan Exam képfeldolgozó rendszerrel, Instrumentarium Focus Intra röntgen készülékkel és Carlo di  Giorgi nagyferkvenciás vágó-koaguláló készülékkel, valamint számítógép konfiguráció beszerzése, 1 db Apple Air ipad beszerzése és a Windows 10 Pro szoftver és antivírus beszerzése, amely által nő a vállalkozás versenyképessége. A fejleszteni kívánt szolgáltatás a gyermek fogászati ellátás fejlesztésére irányul, csúcstechnológiát képviselő fogászati kezelő egység megvásárlásával. A vállalkozás eredményesebb gazdálkodása révén vállaljuk, hogy a saját tőke emelése 2019-ben a bázis évhez (2016) képest nő a támogatási összeg 50%-val, és annak mértéke nem csökken a fenntartási időszak végéig. Az új technológia bevezetésével a vállalkozás eredményesebb gazdálkodást valósít meg, csökkenő költségek mellett hatékonyabb munkavégzést produkál.

A beruházás révén olyan modern technológiát képviselő eszközökkel valósul meg az ellátás, amely mind a betegek mind az ellátást végző orvosok számára kényelmesebb, kezelhetőbb. Ez által a betegellátás minősége emelkedik, nő a betegelégedettség, az ellátás gyorsasága és mindezek által a vállalkozás versenyképessége. DIPLOMAT DC 170 felső tömlős, exhaustoros fogászati kezelőegység DE20 kezelőszék opciókkal tartalmaz vezeték nélküli röntgent digitális kijelzéssel, vérzéscsillapító egységet. Ez a típusú gép a fogászati szakmában használt legmodernebb eszköz, minden évben fejlesztésre kerülnek a fogászati kezelőegységek a legújabb innovációkkal, a DIPLOMAT DC 170 tartalmazza ezeket az innovatív fejlesztéseket. A fogászati kezelőegységek közül DIPLOMAT Dental S.R.O. cég által gyártott gépek tartalmaznak olyan egyedülálló innovációkat, mint például beépített endodonciális rendszer, mely a világon olyan egyedülálló fejlesztést tartalmaz a gépbe beépítve, ez által minden gyártó eszközeit felismeri, így az orvos választhatja ki melyik gyártó által készített fejjel kíván dolgozni, valamint állítható nyomatékkal rendelkezik és reciprok rendszerrel. A választott kezelőegységhez 4 orvos specifikációs beállítási lehetőség vehető igénybe. A DIPLOMAT kezelőszékek legújabb innovációja az extra alacsony pozícióra állítható mozgatás, ezáltal alkalmas gyerekek, nyugdíjasok, mozgássérültek fogászati ellátására. Az operációs lámpa energiatakarékos, precíz fókuszú, LED világítású. A gépre jellemző új innovációs fejlesztés még a szénkefementes mikromotor új funkcióval történő ellátása ezáltal tartalmaz egy kék fény világítást,  amely által invazív beavatkozás nélkül látható a meglévő tömés. A deporátor szintén energia takarékos, led-es világítású. Ezeknek az adaptív fejlesztéseknek köszönhetően a fogászati kezelőegység több módon (gyermekek, felnőttek, mozgássérültek részére) alkalmazható energiatakarékos olyan szakmai gyakorlati tapasztalatokat alkalmaz, amelyek által az orvosi kezelés minősége és gyorsasága is nagy mértékben növekszik.

Projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2018. 09. 06.
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00401